Damer

Eclectic och Nötömatchen 2018

Trevligt med det stora intresset för Eclectic 2018 Mer info om Nötömatchen kommer lite senare.

From. lördag 26/5 finns listorna att skriva upp sig på i damernas omklädningsrum.
Det finns listor för både 9-hålsbanan och 18-håls banan. OBS! Spelar man bara 9 hål på Sparbanken Nord slingan( 18-håls banan) skall man ändra man på listan för den banan.
Anmälning samt betalning (60 kr)via GIT (Golfens It System/tävling/EclectIc)
Skriv upp er, spela och notera rundan.
Avgiften är 60kr.  

ECLECTIC Running Eclectic är en tävling där Ditt bästa resultat per hål förs upp löpande på en lista i damrummet. Resultaten från första rundan för säsongen skrivs upp och därefter så ändrar du varje gång du gjort en bättre score på något hål.
Det är ett roligt och enkelt sätt att se hur man förbättrar sig under sommaren. När spelperioden är slut så har du en 18-hålsrunda med din bästa score på varje hål.
Regler: - varje runda på Fastighetsbyrån eller Sparbanken Nord-slingan räknas, oavsett om du väljer att gå alla 18 hål eller bara 9. Minst 9 hål skall spelas för att du skall få förändra ditt resultat.
- När spelperioden är slut kommer ditt sammanlagda bruttoresultat minskas med ett antal slag som motsvarar hälften av ditt spelhandicap.
- Spelperioden är från Sparbanken Nord-slingans öppnande till 26/8 kl 20:00

NÖTÖMATCHEN Ett matchspel som spelas kvinna mot kvinna. I matchspelet går det ut på att vinna hål, och det spelar ingen roll hur många slag man vinner/förlorar med. Ett hål vinns av den som hålar ut bollen på lägst antal slag utifrån sitt hcp.
Vinnaren i en match går vidare och spelar sen mot vinnaren från en annan match. På så sätt blir det färre och färre kvar. (likt en stege) Vi kör även Lucky Looser bland de som åker ut direkt. På så sätt blir man garanterad minst två matcher.
Vem vinner vandringspriset 2018??  1 st till Segraren samt 1 st till Lucky loser. Segraren får dessutom en liten "replica" av vandringspriset att behålla som minne.
Hoppas givetvis på minst samma fina deltagande som förra året och att Nötömatchen utvecklas till något av en tradition!
Information om lottning av matcher samt datum då matcherna skall vara spelade kommer att publiceras snarast efter anmälningstidens utgång


Lycka till!

undefined    undefined

Dela